Tjänster

Tjänster

Vilka tjänster kan vi då erbjuda dig som kund. Man skulle kunna dela upp det i två segment.
Dels den lite mjukare delen som webbyrå med webbdesign för Er webbplats, och den lite hårdare delen för allt som hänger ihop med vad som får datorn att fungera.
Givetvis kan vi komma till Er och sköta det på plats, ifall nu möjligheten inte finns som privatperson att komma hit och lämna datorerna för översyn.

 

Webbdesign och webbsidor

Först måste vi ju pusha för vårt engagemang och intresse för webbsidor, eller hemsidor som det också heter. Vi är ju inte en stor webbyrå med en massa byråkrati och konstiga beslutsbanor.

Vi gör webbdesign för WordPressWebbsidor skall vara enkelt för kunden att underhålla, det är därför vi använder WordPress världens mest spridda CMS verktyg. Kan man skriva i en ordbehandlare, så kan man underhålla sin webbsida. Vi gör grunderna och webbdesign efter Ert önskemål.

Vid första leveransen av sidan så sitter vi ner med kunden i cirka 1 timme (det ingår i kostnaden) och går igenom hur det fungerar och hur man gör.

Det gäller ju inte bara nya sidor, utan även äldre som behöver uppdateras. Ifall Ni inte är nöjda med Er gamla och vill förnya Er , så har Ni kommit rätt!
Här kan du läsa mer om vårt engagemang som webbyrå.

 

Service, Support och Underhåll!

homeJa! Allt som behövs för att en datormiljö ska fungera. Hela vägen från uttaget där ditt internet kommer in till skärmen som du vilar ögonen på!
Rensa och optimera din dator, fixa till något som inte fungerar. Installera nya program eller hårdvara. Har blixten slagit ner, fungerar inte mailen. Lugn! Vi hjälper dig.

Vi säljer inte vad som helst i stora volymer för att tjäna pengar och sedan inte veta hur man lagar eller fixar till saker så att de fungerar. Vi sätter kunden i första hand, så att de känner att de fått korrekt hjälp. Det är inte alla som gör det.

Har du ingen möjlighet att komma till oss, så givetvis kan vi komma till dig!

Lägg ett mail eller slå en signal, så kan vi säkert komma överens.

 

Ett Komplett IT-företag – Bara för dig!