Webbyrå

 

Vad vi gör som webbyrå!

Vi är ju inte en stor webbyrå med en massa byråkrati och konstiga beslutsbanor.
Nej, rakt på sak, direkt med kunden. En webbyrå utanför Hässleholm som levererar vad kunden beställer.

En webbyrå för WordPressWebbsidor skall vara enkelt för kunden att underhålla, det är därför vi använder WordPress världens mest spridda CMS verktyg. WordPress är enkelt, gratis och flexibelt, och har tusentals gratis funktioner och teman.
2023 så används WordPress på nästan 45,8% av alla webbplatser i hela världen, och ökar med 50000 per dag. Tittar man på CMS (Content Management Systems) så har WordPress 65,2% av marknaden.
Kan man använda en ordbehandlare, så kan man underhålla sin webbsida. Givetvis gör vi Er webbplats med responsiv webbdesign redan från början.

Vid leveransen av sidan så sitter vi ner med kunden ca. 1 timme (det ingår i kostnaden) och går igenom hur det fungerar och hur man gör. Allt för att Ni ska kunna komma igång snabbt och underhålla informationen på Er webbplats.

Vill man ha en webbshop så fixar vi det också. En av de mest använda är WooCommerce, som är gratis i grundutförande. Men likt WordPress så finns det en massa plugins för olika funktioner här också. Allt för att du ska kunna öka din försäljning.

 

Vad är en webbyrå

Många tror och tänker att en webbyrå bara gör en hemsida och sen är det klart. Men sanningen är att det mesta arbetet görs innan och ligger till grund för en webbplats som skall fungerar för ett företag i många år framöver.

 

Vad gör Ni då?

Först måste vi förstå vad Ni som företag gör, och vad Ni vill nå ut med via Er webbplats.woocommerce arm ut ur bildskärm med tom kundvagn
Genom ha täta utbyten av information med Er av Ert mål så diskuterar vi fram en webbdesign och funktion för Er webbplats.
Vissa vill bara ha en presentation av företaget med en kontaktyta. Medan andra vill ha med produkter till försäljning, bokning av event eller intranäts portal.
Vi diskuterar allt från domäner, mail och webbhotell till färg, form och struktur. Allt detta ligger senare till grund för en solid webbplats.

 

Vad kostar det att använda en webbyrå?

När vi är överens om webbdesignen och alla funktioner som Ni vill ha, kan vi lämna ett fast pris till Er. Sen startar webbutvecklingen, d.v.s. vi sätter igång med att skapa och programmera Er sida.
Vi är inte stora och har inte en massa omkostnader, det gör att vi har bra priser. Andra webbyråer har flotta byggnader med en massa folk, de måste ta mycket betalt.

 

Har Ni gjort några webbplatser då?

Jodå, det finns. Här är några som gjort om sina webbplatser till lite fräschare versioner. Här är några som har fått helt nya webbplatser.

 

Ni är i gott sällskap

Många av de stora företagen använder WordPress t.ex.

Svenska siter:

Utländska siter:

 

 

Hur går vi vidare med er webbyrå?

Vi kan börja med att ta kontakt via mail och telefon. Känns det bra för Er så kan vi komma på ett kundbesök.
Vår placeringen utanför Hässleholm gör att vi har maximalt en timmes färd till Malmö, Lund, Ystad, Simrishamn, Kristianstad, Sölvesborg, Bromölla, Karlshamn, Broby, Osby, Älmhult, Örkelljunga, Halmstad, Laholm, Ängelholm, Klippan, Perstorp, och Helsingborg, jag tror Ni förstår hur centralt det ligger för att kunna göra kundbesök.
Känns det också bra jobbar vi vidare på en webbplats enligt Ert önskemål.

Kontakta oss!